La CISCO Networking Academy és un programa educatiu d'àmbit global dirigit per l'empresa CISCO, que té com a finalitat educativa l'adquisició de destreses i coneixements relacionats amb les tecnologies de la informació, la informàtica i les telecomunicacions en general.

Més d'un milió d'estudiants s'inscriuen anualment en aquests cursos, impartits per prop de 9.000 acadèmies locals repartides en 165 països diferents.

Des del curs 2011/12 pertanyem a la xarxa d'acadèmies locals, fet que ens ofereix la possibilitat d'impartir continguts d'aquest programa educatiu. A més, els nostres estudiants tenen l'oportunitat d'obtenir des de la mateixa escola el primer nivell de la certificació CCNA Routing and Switching (Cisco Certified Network Associate), una certificació de tecnologies de la informació reconeguda globalment.

Formar part d'aquest programa ens permet treballar amb continguts d'alta qualitat i en diversos idiomes, que donen als alumnes del cicle formatiu de sistemes microinformàtics i xarxes una formació tecnològica avançada i una visió global actualitzada del sector IT.

Go to top